PREDSTAVITEV SEJMOV


Ne zamudite EDINIH tovrstnih STROKOVNIH sejmov v Sloveniji, ki vsako leto NAREKUJEJO TRENDE v gostinstvu in hotelirstvu!

 

Letos se sejmi prirejajo če 11-to edicijo !



 


KDO OBIŠČE SEJME?

Obiščejo jih pretežno poslovneži s področja Slovenije kakor tudi sosednjih držav Italije, Avstrije in bivše Jugoslavije.

 

Upoštevajoč, da se sejem odvija istočasno s sejmom NATOUR ALPE–ADRIA se je obisk poslovnežev še povečal.

 

Iz tega naslova se obisk sejma giblje okrog 20.000 obiskovalcev.

 

KDO RAZSTAVLJA?

Domača in tuja podjetja, ki z nastopom želijo pridobiti nove kupce in tržišča ter izkoristiti ostale prednosti, ki jih lahko kot medij nudi samo sejemska prireditev!

 

Skupaj na SEJMIH OKUSOV in NATOUR AA sodeluje okrog 500 domačih in tujih razstavljavcev iz več kot 20 držav !
  

RAZSTAVNI PROGRAM

HRANA
PIJAČA
VINO
SLADOLED
SLAŠČIČARSTVO, PEKARSTVO, TESTENINE IN PICE
SLOW FOOD & FAST FOOD
KAVA & ČAJ in ostali NAPITKI
CATERING
OPREMA in STROJI ZA HOTELE, RESTAVRACIJE in OSTALE GOSTINSKE OBJEKTE
EMBALAŽA in OSTALA NUJNA OPREMA
MANAGEMENT in KOMUNIKACIJA
STORITVE, TRGOVINA, LITERATURA in OSTALE DEJAVNOSTI

STROKOVNI DEL

Izvajalci so pretežno razstavljavci, saj v sklopu svojih razstavnih programov predstavljajo množico tehnoloških in drugih novosti, v sklopu izobraževalnih delavnic obilo praktičnega pridobivanja znanj, v sklopu degustacij pa nove okuse ! - poglejte si naš STROKOVNI PROGRAM.

Sejmi se odvijajo v halah A, A2. v ostalih dvoranah se odvija sejem NATOUR AA.

PERIODIČNOST IN DOMET

Sejmi se odvijajo letno in nudijo razstavljavcem in poslovnim obiskovalcem izjemno mednarodno poslovno priložnost v prostoru, ki jih geostrateško pokrivajo – tržišča Slovenije, Italije, Nemčije, Avstrije, Madžarske, Hrvaške, držav exYU in druga potencialna tržišča.

 

CILJI SEJMOV

Ustvarjanje direktnega kontakta med podjetji,
Ažuriranje in širitev poslovnih baz podatkov,
Prezentacija in promocija novih proizvodov ter storitev,
Utrjevanje blagovnih znamk in storitev,
Pridobivanje novih kupcev in tržišč,
Seznanitev s sodobnimi trendi,
Ostali poslovni in spremljajoči učinki, ki jih lahko nudi samo sejem!

 

URNIK

Sreda

1.2. 2017

10.00 – 19.00

Četrtek               2.2. 2017

10.00 – 19.00

Petek

 3.2. 2017

10.00 – 19.00

Sobota

 4.2. 2017

10.00 – 19.00

 


11. Mednarodni strokovni sejem Gastronomije, Pijače, Kave, Slaščičarstva, Pekarstva in Gostinsko - Hotelirske opreme.

Razstavljavcem in obiskovalcem bodo sejmi zagotovo »na pladnju« ponudili obilo novosti in poslovnih priložnosti, saj se zgolj na sejmih direktno srečata ponudba in povpraševanje!

Na sejmu nastopajo domači in tuji razstavljavci, ki v okviru svojih razstavnih programov predstavljajo priznane blagovne znamke in postavljajo smernice oz. trende v njihovi branži na slovenskem in tujih tržiščih.

Znan je po svoji kvaliteti, pestrosti in bogati ponudbi, še posebej iz naslova strokovnosti in inovacij, ki jih razstavljavci obiskovalcem vsakoletno predstavijo v velikem številu.


 


11. Mednarodni strokovni sejem SLADOLEDA

Predstavitev podjetij s področja opreme, dodatki, surovinami in drugimi izdelki za proizvodnjo sladoleda, predvsem iz dežele, od koder le ta izvira – Italije.

Na sejmu potekajo številne degustacije, kjer je predstavljena bogata in kakovostna ponudba sladoleda!

 

V času sejma poteka tudi mednarodno prvenstvo v izdelavi sladoleda. Več o tekmovanju si lahko ogledate na STROKOVNEM PROGRAMU.





Predstavitev domačih in tujih vinarjev
 

 

 

 

natisni stran | | dodaj med priljubljene | na vrh strani
Copyright © PRIMORSKI SEJEM d.o.o. Koper, Čevljarska 17, 6000 Koper, Slovenija, Tel.: 00386(0)5/626-02-16
Oblikovanje: Creatoor d.o.o. | Tehnična izvedba izdelava psletnih strnai