18.1.2017

Spoznajte svetovna imena SLAŠČIČARSKIH mojstrov!



Delavnice PRIPRAVA SLAŠČIC ZA PREDSTAVITEV V VITRINI


V pripravi program slaščičarskih in sladolednih delavnic z vrhunskimi mojstri. Lahko boste izbirali med pestro paleto delavnic in sicer priprava klasičnih tort na enostaven način, Gelato da Passeggio – Priprava sladolednih lučk, priprava sladolednih tub, veganski semifreddi (zmrzline), dekoracija sladoleda v sladoledni vitrini.

Delavnice bodo potekale v slovenskem, angleškem in italijanskem jeziku.


SLADOLED MALO DRUGAČE (SLADOLEDNE LUČKE, SADNE TUBE), sreda, 1. februar 2017 od 12.00 - 13.30
DEKORACIJE SLADOLEDA V SLADOLEDNI VITRINI - KOMUNICIRATI S SLADOLEDOM, sreda, 1. februar 2017 od 15.00 - 16.30
BAVARSKA KREMA - UPORABA, četrtek, 2. februar 2017 od 11.00 - 12.30
VEGANSKI SEMIFREDDI, petek, 3. februar 2017 od 12.00 - 13.30
MODERNE SLAŠČICE (Priprava Tiramisu', Millefoglie, Cheesecake na enostaven način), petek, 3. februar 2017 od 15.00 - 16.30
PRIHODNOST MODERNIH SLAŠČIC, sobota, 4. februar 2017 od 12.00 - 13.30


Več info: tukaj


Prijave zbiramo na info@makabo.si ali na telefonsko številko 041 788 316.


BREZPLAČNE SLAŠČIČARSKE IN PEKARSKE DELAVNICE La GANACHE


Kulinarični mojster slaščičar francoske šole Naser Gashi je ustanovitelj prvega francoskega slaščičarskega izobraževanja in celovite ponudbe okusnih in prefinjenih posladkov v Sloveniji. Na sejmu bo vodil trendovske tečaje izdelave slaščic.


MACARONS, sreda, 1. februar 2017 14.00 - 15.30 (stopnja zahtevnosti: Zahtevno)
TORTA FRAISIER, torek, 2. februar 2017 10.00 - 11.30 (stopnja zahtevnosti: Srednje zahtevno)
ČOKOLADNI SOUFFLE , četrtek, 3. februar 2 017 10.00 - 11.30 (stopnja zahtevnosti: Malo zahtevno)
BAGUETTE , četrtek, 3. februar 2017 11.45 – 17.00 (stopnja zahtevnosti: Srednje zahtevno)
CHOUX PRINCES KROF, petek, 4. februar 2017 14.00 – 15.30 (stopnja zahtevnosti: Srednje zahtevno)


Program delavnic La GANACHE.

 

Število mest je omejeno. Prijave zbiramo na gashi@laganache.eu.

7. Mednarodno prvenstvo v IZDELAVI SLADOLEDA

Četrtek, 2. februar 2017 ob 10.00


Prijavijo se lahko vsi slaščičarji/sladoledarji, ki imajo lasten lokal za proizvodnjo sladoleda v Sloveniji in tujini. Izbrani okus in ocenjevalna komisija pa ostajata skrivnost. Glavna nagrada tekmovanja je udeležba na enodnevnem tečaju po izbiri na svetovno znani CARPIGIANO Gelato University v Bologni.


Izbrani okus sladoleda: JAGODA


Prijava na 7. Mednarodno prvenstvo v IZDELAVI SLADOLEDA

 

REZULTATI DOSEGLJIVI: TUKAJ

 

Več informacij o samem sklopu: tukaj



natisni stran | | dodaj med priljubljene | na vrh strani
Copyright © PRIMORSKI SEJEM d.o.o. Koper, Čevljarska 17, 6000 Koper, Slovenija, Tel.: 00386(0)5/626-02-16
Oblikovanje: Creatoor d.o.o. | Tehnična izvedba izdelava psletnih strnai