21.1.2017

KUHAJMO S HORECA CENTROM



KUHAJMO POD TAKTIRKO TOMAŠA JAVUREKA


Znani kuhar, zmagovalec resničnostnega šova Gostilna išče šefa bo vodil kuharsko delavnico, kjer se boste naučili vse skrivnosti simpatičnega kuharja!

HOBOTNICA IN KOZICE NA AZIJSKI NAČIN
sreda, 1. februar 2017 od 11.30 do 14.00
sobota, 4. februar 2017 od 11.30 do 14.00

TESTENINE MALO DRUGAČE
četrtek, 2. februar 2017 od 14.00 do 16.30


Število mest je omejeno. Program si lahko ogledate tukaj.

 

Prijave zbiramo na: info@horecacenter.si ali na mobilni številki 031 574 994

 


 

 

SOUS VIDE DELAVNICA

četrtek, 2. februar 2017 od 12.00 - 14.00

Metoda kuhanja, znana pod nazivom ‘Sous Vide’ je v zadnjem času zelo priljubljena. ‘Sous Vide’ je francoski izraz, ki pomeni »kuhanje pod vakuumom«‘. Vakuumsko zapakirate meso, zelenjavo, ribe, sadje in tudi druga živila primerna za kuhanje ter jih v vodni kopeli na nizki temperaturi ( 50 do 70 °C) kuhate.

Delavnico bo vodil chef Kralji žara BBQ Dejan Turk in strokovnjak na področju aparatur za SOUS VIDE in vakumiranje Renato Bedene.

Udeležba je brezplačna. Število udeležencev je omejeno. Prijave sprejemamo do zasedbe vseh mest.


Prijave zbiramo na: info@horecacenter.si

 

 


 

KAKO SE PRIPRAVITI NA INŠPEKCIJSKI NADZOR?

sreda, 1. februar 2017 od 12.00 - 14.00

Osebe, ki pri svojem delu prihajate v stik s hrano, imate pogosto težave z verifikacijo obstoječega HACCP sistema in obilico dokumentacije, ki je dostikrat sama sebi namen. Inšpekcijski nadzor pa vam še vedno predstavlja strah in nepotrebne zadrege.

Na seminarju boste izvedeli na kaj je potrebno biti pozoren pri inšpekcijskem pregledu, podani bodo dosedanji primeri dobre prakse, kaj je po zakonodaji obvezno in kaj ne. Delavnico bo vodila Nataša Mežnarič, diplomirana sanitarna inženirka in strokovna sodelavka Zdravstvene fakultete.

Prijava je brezplačna. Število udeležencev je omejeno. Prijave sprejemamo do zasedbe vseh mest.


Prijave zbiramo na: info@horecacenter.si

 


 

 

DEMO SHOW IZDELAVE SLOVENSKEGA SLADOLEDA VALTEK&ROKMAR z Boštjanom Grmek


Vsak dan zajtrk z vročo čokolado Chocomar in degustacija slovenskih sladoledov iz naravnih sestavin.

DELAVNICE KAKO PRIPRAVITI NARAVNE SLADOLEDE
OKUS TEMNA, MLEČNA IN BELA ČOKOLADA, sreda, 1. februar 2017 od 11.00 - 12.00
OKUS JOGURT, četrtek, 2. februar 2017 od 11.00 - 12.00
OKUS JAGODA, petek, 3. februar 2017 od 11.00 - 12.00
OKUS PISTACIJA IN LEŠNIK, sobota, 4. februar 2017 od 11.00 - 12.00

DELAVNICE PRIPRAVE
VEGE SLADOLED, sreda, 1. februar in sobota, 4. februar 2017 od 14.00 - 15.00
SLADOLEDNE TORTE IN MONOPORCIJE, petek, 3. februar 2017 od 14.00 - 15.00

 

Prijava je brezplačna. Število udeležencev je omejeno. Prijave sprejemamo do zasedbe vseh mest.

Prijave zbiramo na: info@horecacenter.si

 


 

URŠA SONNENWALD IN CUKERČKI

LASTNICA SLAŠČIČARNE CUKERČKI

Delavnice izdelave okraskov iz sladkorne mase (rože, figure iz risank, 3D okraski) in okraševanje celotne tortice z sladkorno maso.

DEKORACIJA IZ SLADKORNE MASE, sreda, 1. februar 2017 od 15.30 - 17.00
MONOPORCIJSKE SLADICE, sreda, 1. februar 2017 od 17.00 - 18.30

 

 


 

RAZVAJANJE S SOŠKO POSTRVIJO - TEČAJ IN KULINARIČNI DOGODEK

(sobota, 4. februar 2017 od 10.00 - 11.30)
Ko se srečata zagovornik slovenske kuhinje Primož Dolničar (Delavnica) in sushi mojster Ernest Barać (Nonbiri), nastane edinstven dogodek, ki ga ne gre zamuditi. Prvi poskrbi za prvovrstne slovenske ribe, drugi pa za pravo tehniko. S skupnimi močmi bosta prikazala kako se hitro in pravilno filira ribe, po "šnelkursu" pa sledi pogostitev z večhodnim menijem katerega bodo spremljala vrhunska vina znamke Ferdinand - Vinska klet Četrtič. Za ostrino bodo poskrbeli Oster Rob - kuhinjski noži



BODITE DRZNI, ORIGINALNI IN KREATIVNI S TEJANI

(sreda, 1. februar 2017 od 10.00 - 11.30)
Blagovna znamka TEJANI je neuničljiv tim Teje Perjet in Janija Jugovica, ki skupaj delujeta že 4 leta. Delujeta na področju kulinaričnega izobraževanja, poleg kuharskih delavnic, izobraževanj in dogodkov sta tudi zelo dejavna na področju video receptov in kuhanju v udobju lastnega doma.

DOMAČI BURGER - BURGER SLOVENIJA
Kako pripraviti "ta pravi" slovenski Burger? Maslena bombetka, slovenska govedina, majoneza iz zelene in hrena, kranjska klobasa in vložene redkvice.

 


Prijave na delavnice pod okriljem HORECA CENTER zbiramo na: info@horecacenter.si. Za več informacij obišči: www.horecacenter.si


natisni stran | | dodaj med priljubljene | na vrh strani
Copyright © PRIMORSKI SEJEM d.o.o. Koper, Čevljarska 17, 6000 Koper, Slovenija, Tel.: 00386(0)5/626-02-16
Oblikovanje: Creatoor d.o.o. | Tehnična izvedba izdelava psletnih strnai