18.12.2017

Tekmovanje »GASTexpo PIVO LETA« & Delavnice VARJENJA in DEGUSTACIJE PIVAPredstavitev novih smernic kulture pitja piva skozi tekmovanje, delavnice in degustacije.

 

Sejem OKUSOV GASTexpo dviguje nivo prepoznavnosti piva. V sodelovanju z medijskim sponzorjem revije 5 ZVEZDIC in podjetjem Pivopis d.o.o. letos izrekamo dobrodošlico novosti sejma OKUSOV GASTexpo 2018 – PIVO.

 

Vrhunec prihajajočega sejma bo izvedba strokovnega tekmovanja »GASTexpo PIVO LETA«, (sobota, 3.2.) kjer se bodo pivovarji s svojim pivom lahko potegovali za naslov PIVA LETA. Prve tri nagrajence čakajo bogate nagrade.

 

Prijavnica za tekmovanje je dostopna TUKAJ. Pravilnik tekmovanja pa je dostopen TUKAJ.

 

Na sejmu se bodo s svojim pivom predstavili domači in tuji pivovarji, ki vas bodo z DELAVNICAMI VARJENJA in VODENIMI DEGUSTACIJAMI  (sreda, 31.1. in sobota, 3.2.) piva popeljali skozi najnovejše trende kulture pitja piva in jih obogatili z uporabnimi nasveti o postopkih pridelave domačega hmeljskega napitka.

 

DELAVNICE VARJENJA (sreda, 31.1. in sobota, 3.2.) bodo namenjene vsem, ki se želijo iz prve roke naučiti, kako narediti svoje lastno domače pivo z metodo, ki zahteva najmanj opreme. 

 

K VODENIM DEGUSTACIJAM (sreda, 31.1. in sobota, 3.2.) bodo dobrodošli vsi ljubiteljem piva ter tisti, ki vas zanima zgodovina piva, osnovni procesi varjenja, glavne smernice in še mnogo več!

 

Prijavnica za degustacije in delavnice je dostopna TUKAJ.

 

Program ostalih delavnic in tekmovanj je dostopen TUKAJ.


natisni stran | | dodaj med priljubljene | na vrh strani
Copyright © PRIMORSKI SEJEM d.o.o. Koper, Čevljarska 17, 6000 Koper, Slovenija, Tel.: 00386(0)5/626-02-16
Oblikovanje: Creatoor d.o.o. | Tehnična izvedba izdelava psletnih strnai