23.1.2018

SLADOLEDNE SLAŠČICE, PEKARSKO-SLAŠČIČARSKI IZDELKI TER KAVA ZA VSAKDAN



Nimate ideje kaj pripraviti za družinsko srečanje, zabavo ali rojstni dan? Pridružite se trendovskim tečajem izdelave slaščic, kjer se boste lahko s pomočjo priznanih mojstrov naučili nekaj zanimivih in drugačnih receptov za pripravo sladic!

 


 

SLAŠČIČARSKE in PEKARSKE Delavnice LA GANACHE

 

Mojster francoskega slaščičarstva z diplomo vrhunske pariške mednarodne šole Gregoire Ferrandi - Naser Gashi bo vodil brezplačne slaščičarske in pekarske delavnice La GANACHE. Na delavnicah se bo pripravljalo: 

  • Francoske barvne piškote Macarons iz beljaka in mletih mandljev (sreda, 31. januar, 14.00 – 16.00) 
  • Francosko torto Fraiser, polnjeno z jagodami in kremo (četrtek, 1. februar, 10.00 – 12.00) 
  • Čokoladni souffle s tekočo sredico, ki prav tako izvira iz Francije (petek, 2. februar, 10.00 – 11.30) 
  • Tradicionalno francosko štruco Baguette (petek, 2. februar, 12.00 - 17.00) 
  • Bombetko za pripravo domačega hamburgerja (sobota, 3. februar, 11.00 – 15.00)

 

Podrobnejši PROGRAM delavnic najdete TUKAJ.

 

Prijave zbiramo na gashi@laganache.eu. Število mest je omejeno!

 


 

Delavnice PRIPRAVE SLADOLEDA in SLAŠČIC z MAKABO

 

Na razstavnem prostoru MAKABO bo vse dni sejma potekala degustacija 16 različnih okusov sladoleda, kjer bodo skupaj s točenim sladoledom ponujali kavo ENJOY CAFFE. Ponujali bodo tudi kavo ENJOY CAFFE in jo ponujali skupaj s točenim sladoledom. Lahko boste izbirali med pestro paleto delavnic pod okriljem priznane mednarodne univerze Carpigiani Gelato University iz Italije, ki je vodilna na področju umetnosti izdelave sladoleda. 

 

  • RESTAVRACIJSKE SLAŠČICE (sreda, 31.januar, 11.00)
  • SLADOLED «GELATO CALDO« (sreda, 31. januar, 15.00) 
  • KANDIRANO SADJE – UPORABA V SLADOLEDU in SLAŠČICAH (četrtek, 1. februar, 11.00) 
  • PRIPRAVA SLAŠČIC in SLADOLEDA s pomočjo SILIKONOV (četrtek, 1. februar, 15.00) 
  • KAKO PRIPRAVITI SLADOLED iz recepture ZA KREMNO REZINO (petek, 2. februar, 11.00) 
  • ČOKOLADNI SLADOLED Z INFUZIJAMI PRESENEČENJA (sobota, 3. februar, 12.00)

 

PROGRAM delavnic TUKAJ.

 

Prijave zbiramo na info@makabo.si. Število mest je omejeno!

 


 

8. Mednarodno prvenstvo v IZDELAVI SLADOLEDA

(Petek, 2. februar 2018, pričetek ob 10.00, razglasitev ob 16.00) 

 

Prijavijo se lahko vsi slaščičarji/sladoledarji, ki imajo lasten lokal za proizvodnjo sladoleda v Sloveniji in tujini. Izbrani okus je VRTNICA, ocenjevalna komisija pa ostaja skrivnost.

 

Prijava na tekmovanje in pravilnik TUKAJ.

 


 

>>> CELOTNI PROGRAM DOGAJANJA <<<



natisni stran | | dodaj med priljubljene | na vrh strani
Copyright © PRIMORSKI SEJEM d.o.o. Koper, Čevljarska 17, 6000 Koper, Slovenija, Tel.: 00386(0)5/626-02-16
Oblikovanje: Creatoor d.o.o. | Tehnična izvedba izdelava psletnih strnai