24.1.2018

ŠOLA PIZZE POD VODSTVOM NAJBOLJŠIH ITALJANSKIH MOJSTROV



S Šolo pizze do najboljše pizze! Specite jo sami in gotovo boste navdušeni!

 

Delavnica se bo izvajala pod vodstvom najboljših italijanskih mojstrov in svetovnih prvakov v sodelovanju s Sekcijo picopekov Društvo kuharjev in slaščičarjev Slovenije.

 


 

ŠOLA PIZZE

 

Na delavnicah se bo v sredo, 31. 1. 2018, od 11:00 h do 14:30 h pripravljala klasična pizza v šoli picopeke, v četrtek, 1. 2. 2018, od 10:30 h do 14:30 h pa polnozrnata pizza. V petek, 2. 2. 2018, bodo potekale dnevne demonstracije pečenja pizz.

 

SREDA, 31. 1. 2018 

  • KLASIČNA PIZZA od 11.00 - 14.30

 

ČETRTEK, 1. 2. 2018 

  • BREZGLUTENSKA IN POLNOZRNATA PIZZA od 10.30h - 14.30

 

Cena tečaja Šola priprave pizze je 250€+DDV, za kupce KZ Metlika je tečaj brezplačen. Vsi sodelujoči prejmejo diplomo.

 

Program in prijavnica TUKAJ.

 

Prijave zbiramo na administracija-lj@kz-metlika.si.

 

SOBOTA, 3.2. 2018

Društvo kuharjev in slaščičarjev Slovenije - Sekcija picopekov Vas vabi na brezplačno Delavnico priprave pice, ki bo potekala v soboto, 3. februarja, od 10 do 12.00 ure. Naučili vas bodo oblikovati testo in vsak udeleženec bo lahko spekel svojo unikatno pizzo. Prijave zbiramo do popolnitve prostih mest na mail komerciala@gast.si.

  


 

6. Mednarodno prvenstvo v IZDELAVI PIZZE »NAJpicopek SLOVENIJE«

(Petek, 2. februar 2018, pričetek ob 10.00, razglasitev ob 17.00)

 

Na tekmovanje se lahko prijavijo vsi picopeki in kuharji. Tekmujejo lahko kot posamezniki ali kot predstavniki svoje pizzerije/lokala iz Slovenije in tujine.

 

Prijava na tekmovanje in pravilnik TUKAJ.

  


 

>>> CELOTNI PROGRAM DOGAJANJA <<<

 


natisni stran | | dodaj med priljubljene | na vrh strani
Copyright © PRIMORSKI SEJEM d.o.o. Koper, Čevljarska 17, 6000 Koper, Slovenija, Tel.: 00386(0)5/626-02-16
Oblikovanje: Creatoor d.o.o. | Tehnična izvedba izdelava psletnih strnai