25.1.2018

PESTRA PALETA DELAVNIC IN PREDAVANJ S HORECA CENTROM



Tudi letos se nam obetajo raznolike HORECA delavnice in predavanja za vsakogar, kjer bodo vodilni s tega področja delili svoje ideje, znanje in izkušnje!

 


 

FINES PREDSTAVLJA NAPREDNE TEHNIKE KUHANJA

 

Podjetje Fines slovi po napredni tehnologiji za popolno profesionalno peko, kot so napredne pekarske, etažne in parno konvekcijske peči, ki s svojim kakovostnim delovanjem doprinesejo k odličnim rezultatom peke. Letos se bo podjetje na sejmu predstavilo z delavnico tehnik kuhanja v parno konvekcijski pečici.

 

NOVE TEHNIKE KUHANJA V PARNO KONVEKCIJSKI PEČICI

Sreda, 31.1. 2018 od 10.30 do 15.00

 


 

NAJNOVEJŠE REŠITVE ČIŠČENJA Z ECOLAB & WEXIODISK

 

Podjetje Ecolab in Wexiodisk bosta v skupni kombinaciji predstavljala novodobne rešitve čiščenja v kuhinji in pomivalne tehnike.

 

HIGIENA IN ČISTOČA V KUHINJI

Sreda, 31.1. 2018 od 11.30 do 12.30

Sobota, 3.2.2018 od 15.30 do 16.30

  


 

KAZA SISTEMI PREDSTAVLJA TEHNIKE IZDELAVE DOMAČIH TESTENIN

 

Ste kdaj poskusili narediti domače testenine? Pridite na delavnico s Kaza sistemi in se preizkusite! Poleg tega bodo razstavljali tudi hladilne komore iz lastne proizvodnje, profesionalno ponudbo gostinskih aparatov, aparate za izdelavo testenin in še mnogo več!

 

IZDELAVA DOMAČIH TESTENIN

Petek, 2.2. 2018 od 11.00 do 13.00

Sobota, 3.2.2018 od 11.00 do 13.00

 


 

LEDENI UŽITKI Z VALTEK in ROKMAR

 

Kako pripraviti sladoled? Ali celo koktajl sladoled? Ali obstaja veganski sladoled? Vsi odgovori bodo zbrani na enem mestu; Valtek in Rokmar bosta pripravila inovativne in zanimive delavnice, kako se lahko pripravi sladoled na različne načine!

 

DEKORACIJA SLADOLEDNIH BANJIC

Sreda, 31.1.2018 od 10.30 do 11.30

 

PRIPRAVA VEGANSKEGA IN DIETETIČNEGA SLADOLEDA

Sreda, 31.1.2018 od 14.30 do 15.30

 

PRIPRAVA SADNIH SORBETOV ZA KOKTAJLE

Četrtek, 1.2.2018 od 10.30 do 11.30

 

PRIPRAVA KOKTAJL SLADOLEDOV

Četrtek, 1.2.2018 od 14.30 do 15.30

 

PRIPRAVA WE LOVE NATURE POMLADANSKIH SLADOLEDOV

Petek, 2.2.2018 od 10.30 do 11.30 ter od 14.30 do 15.30

 

LEDENO TOPLI OBJEMI SLADOLEDA IN VROČE ČOKOLADE

Sobota, 3.2.2018 od 10.30 do 11.30 ter od 14.30 do 15.30

  


 

BODIMO EKOLOŠKI S FISTI!

 

Kako biti še bolj ekološki in naravi prijazni? Fisti je podjetje s poslovno vizijo delovanja na ekološkem področju, ki je na trgu prisotno s celostno ponudbo proizvodov za racionalizacijo stroškov ravnanj z odpadki. Na sejmu bodo predstavili inovativen način filtracije vode.

 

VODNA FILTRACIJA Z BRITA FILTRI

Sreda, 31.1.2018 od 12.30 do 13.30

Sobota, 3.2.2018 od 16.30 do 17.30

 


 

FIDUCIA DELAVNICE z MOJSTRI KULINARIKE

 

V sklopu podjetja Fiducia bodo potekale različne delavnice, kjer boste lahko s kuharskimi mojstri pripravili okusne jedi. Z vami bo prvi Slovenec, ki ima kuharsko oddajo na zelo znanem kuharskem televizijskem kanalu 24Kitchen – Primož Dolničar. Svoje kuharske skrivnosti bo z vami delil tudi Boštjan Palčič, moderne veganske smernice bo pa predstavila Urška Zavrl. Bod okriljem podjetja Fiducia se bo letos predstavil tudi mlad in talentirani Matej Zupančič iz kuharskega showa Mastershef.

 

TRISI OD A DO Ž S PRIMOŽEM DOLNIČARJEM

Sreda, 31.1.2018 od 16.00 do 18.00

 

ZERO WASTE Z BOŠTJANOM PALČIČEM

Četrtek, 1.2.2018 od 14.30 do 16.30

 

OKUSNI VEGANSKI TRIKI Z URŠKO ZAVRL

Petek, 2.2.208 od 13.00 do 15.00

 

NEKI NA VILČKO Z MATEJEM ZUPANČIČEM v sodelovanju z Maister Brewery

Sobota, 3.3.2018 od 14.00 do 17.00

 


 

VRHUNSKA KULINARIK Z UPORABO SOUSVIDE

 

Podjetje Slo Mac Pack, je eden vodilnih ponudnikov strojev za vakuumsko pakiranje in kuhanje vakuumu.

 

Metoda kuhanja, znana pod nazivom ‘Sous Vide’ je v zadnjem času zelo priljubljena. ‘Sous Vide’ je francoski izraz, ki pomeni »kuhanje pod vakuumom«‘. Vakuumsko zapakirate meso, zelenjavo, ribe, sadje in tudi druga živila primerna za kuhanje ter jih v vodni kopeli na nizki temperaturi (50 do 70 °C) kuhate.

 

Delavnici bo vodilo podjetje Slo Mac Pack, vodilno na področju ponudnikov strojev za vakuumsko pakiranje in kuhanje vakuumu, v sodelovanju z mojstroma na tem področju; Rosario Canazi in Giuseppe Pette.

 

UPORABA SOUSVIDE IN VAKUMIRSKIH NAPRAV ORVED V VRHUNSKI KULINARIKI – Chef ROSARIO CANAZI

Sobota, 1.2.2018 od 11.30 do 13.00

 

SMART SOUS VIDE KUHANJE Z UPORABO BLUETOOTH TEHNOLOGIJE SAMMIC – Chef GIUSEPPE PETTE

Petek, 2.2.2018 od 15.00 do 17.00

 


 

DELAVNICE PRIPRAVE KAVNIH MEŠANIC S STROKOVNJAKI iz TOP ESPRESSO

 

S šolanimi strokovnjaki iz podjetja Topespresso se boste letos na sejmu lahko naučili osnov kavnih umetnosti – Coffe art in si svojo kavo lahko pripravili drugače!

 

OSNOVE BARISTA IN LATTE ART

Sreda, 31.1.2018 od 16.00 do 18.00

Petek, 2.2.2018 od 16.00 do 17.00

Sobota, 3.2.2018 od 12.00 do 14.00

 


 

Delavnice kreativnih slaščic s TORTERIJO

 

Nepozabna delavnica iz katere se bodo valile omamne in prijetne vonjave. Spoznajte skrbno izbrane sestavine kreativnih slaščic s pomočjo Torterije in jih pripravite doma sami!

 

TORTERIJA – SODOBE SLADICE

Petek, 2.2.2018 od 12.00 do 13.00

 


 

Urnik delavnic in prijava TUKAJ.

 


 

>>> CELOTNI PROGRAM DOGAJANJA <<<

 


natisni stran | | dodaj med priljubljene | na vrh strani
Copyright © PRIMORSKI SEJEM d.o.o. Koper, Čevljarska 17, 6000 Koper, Slovenija, Tel.: 00386(0)5/626-02-16
Oblikovanje: Creatoor d.o.o. | Tehnična izvedba izdelava psletnih strnai