5.9.2018

1. Državno prvenstvo GASTexpo TOPESPRESSO LATTE ART GRADING SYSTEM Slovenija1. Državno prvenstvo TOPESPRESSO LATTE ART GRADING SYSTEM Slovenija

 

Na tekmovanje se lahko prijavijo vsi kvalificirani BARISTI LATTE ART-a iz Slovenije, ki imajo zelen, rdeč ali črn lonček Latte Art Grading System Slovenija.

 

Podjetje TOPESPRESSO, kot imetnik svetovne licence za LATTE ART GRADING SYSTEM Slovenija, je združil moči s sejmom GASTexpo in prvič v zgodovini Slovenije omogoča zmagovalcem tekmovanja zelenega, rdečega in črnega lončka nastop na SVETOVNEM PRVENSTVU LATTE ART GRADING SYSTEM na COFFEE FESTIVALU 2019 v MILANU. Za več informacij se obrnite na info@topespresso.si.

 

Letošnja novost se pridružuje ostalim ekskluzivnim delavnicam, mednarodnim in državnim uveljavljenim tekmovanjem v peki pizze, pripravi sladoleda in barskih pijač, izboru piva in drugih, ki jih sejem organizira v sodelovanju z razstavljavci in priznanimi strokovnjaki.

 

Prihodnji sejem GASTexpo ponovno dokazuje, da s svojo strokovnostjo in prepoznavnostjo sledi trendom in se bo odvijal v znamenju LATTE ART-a. Ne zamudite enkratne priložnosti v živo spoznati t.i. »OČETA« LATTE ART-a g. LUIGIJA LUPIJA in ustanovitelja svetovno priznane licence WORLD LATTE ART GRADING SYSTEM.

 

Na delavnicah boste lahko bližje spoznali skrivnosti LATTE ART-a, kjer vam jih bodo poleg TOPESPRESSO BARISTOV razkrivali ustanovitelj g. LUIGI LUPI in drugi SVETOVNO priznani in uveljavljeni mojstri iz Italije ga. MANUELA FANSORE, ga. CARMEN CLEMENTE in ga. MARTINA LUPI.natisni stran | | dodaj med priljubljene | na vrh strani
Copyright © PRIMORSKI SEJEM d.o.o. Koper, Čevljarska 17, 6000 Koper, Slovenija, Tel.: 00386(0)5/626-02-16
Oblikovanje: Creatoor d.o.o. | Tehnična izvedba izdelava psletnih strnai