11.11.2011

Prijavno gradivo za sejem VINO je dosegljivo !Za razstavljalce - v menuju "sejem VINO" boste našli prijavno gradivo za strokovni sejem VINO in vse ostale podrobnosti o prihodnjem sejmu, ki se bo odvijalo skupaj s strokovnim sejmom GASTexpo & Sladoled.


4. MEDNARODNI STROKOVNI SEJEM VINO

Sejem nadaljuje vinsko sejemsko tradicijo v slovenski prestolnici.

Prednost specializiranega sejma je, da imate vinarji možnost direktne predstavitve in prodaje vin poslovnežem, predvsem gostincem, trgovcem, hotelirjem, novinarjem in drugim, ki vsako leto sejem obiščejo v velikem številu – 15.000 !

Poslovneži so na zadnjem sejmu imeli možnost izbire med prvovrstno ponudbo domačih in tujih vin, saj je bilo na sejmu razstavljenih preko 265 sort vin.

Poleg standardnih sejemskih prostorov smo pripravili tipske, ki so namenjeni manjšim vinarjem !

V sklopu sejma bo potekal Izbor vina gostincev, kjer vina ocenjujejo gostinci iz različnih slovenskih regij v času sejma. Pri ocenjevanju sodelujejo tudi povabljeni gostinci iz tujine, s čimer je ocenjevanje pridobilo na mednarodni veljavi !

Rezultati ocenjevanje izbor vino gostinca 2011

Poleg tega lahko sodelujete pri ocenjevanju žganih pijač, ki je bilo na zadnjem sejmu izvedeno prvič in zelo odmevno in uspešno (žgane pijače je ocenjevala Biotehnična fakulteta v Ljubljani).

Rezultati ocenjevanja žganih pijač 2011

Na sejmu imate obenem še možnost organiziranja samostojnih vodenih degustacij in prezentacij.

Glede na poslovni značaj sejma pa lahko svoje stranke povabite na sejem s sejemskimi poslovnimi vabili, ki jih naročite pri nas po simbolični ceni !

Veselimo se sodelovanja z vami !natisni stran | | dodaj med priljubljene | na vrh strani
Copyright © PRIMORSKI SEJEM d.o.o. Koper, Čevljarska 17, 6000 Koper, Slovenija, Tel.: 00386(0)5/626-02-16
Oblikovanje: Creatoor d.o.o. | Tehnična izvedba izdelava psletnih strnai