19.1.2012

SLAŠČIČARSKI & SLADOLEDNI & KUHARSKI SHOW - Razpored



Odvijal se bo v dvorani A – Podjetje Valmar (A 47).


DOPOLDAN:


SLADOLED ob 10.00
Novosti pri izdelavi sladoleda, degustacija in primerjava med posameznimi različnimi recepturami sladoledov ter predstavitev prvega slovenskega učbenika o sladoledu.


SLAŠČICE ob 11.00
Izdelavo tortnih okraskov in porcijskih slaščic.


SLADOLED (ponovitev) ob 12.00
Novosti pri izdelavi sladoleda, degustacija in primerjava med posameznimi različnimi recepturami sladoledov ter predstavitev prvega slovenskega učbenika o sladoledu.


POPOLDAN:


SLADOLEDNI IZDELKI ob 14.00
Izdelava sladolednih bomb, kasat, porcijska pakiranja in zamrznjenih slaščic.


KUHARSKE SPECIALITETE ob 15.00
Izdelava slanih jedi.


BIO SLADOLED ob 16.00
Tehnologija in izdelava BIO sladoleda.


natisni stran | | dodaj med priljubljene | na vrh strani
Copyright © PRIMORSKI SEJEM d.o.o. Koper, Čevljarska 17, 6000 Koper, Slovenija, Tel.: 00386(0)5/626-02-16
Oblikovanje: Creatoor d.o.o. | Tehnična izvedba izdelava psletnih strnai