20.11.2012

Strokovne Aktivnosti na sejmuSTROKOVNE AKTIVNOSTI
se bodo kot doslej pretežno odvijale na razstavnih prostorih razstavljacev. V kolikor je kdo zainteresiran za tovrstno "dopolnitev" sejemskega nastopa naj nam le to čimprej sporoči. Prilagam vsebinski oglas sejma, kjer so razvidne tematike.

ROK PRIJAVE
počasi se približuje rok prijave na sejem - ker se dvorane polnijo zinteresirani pošljite prijavo čimprej za zagotovitev čimugodnejše lokacije.

NAJ PIZZOPEK Slovenije
Odprto prvenstvo Slovenije v izdelavi pizze že dobiva svojo podobo. Končni razpis bo razpisano v kratkem. K sodeloavnju vabimo zainteresirane sponzorje. Generalni sponzor je KZ Metlika.

FRANCHISING
V sklopu sejma SHOPexpo se zjemno lepo razvija segment Franhisinga - poslovne priložnosti. Pred dnevi smo obiskali tovrtsni sejem v Milanu in naleteli na pozitiven odziv razstavljalcev. To sicer ni direktno povezano z vašo branžo a vendarle nikoli se ne ve kje preži kakšna poslovna priložnost. !

TUJI POSLOVNI IMENIKI
ne nasedat tujim poslovnim imenikom, ki se koristijo vaših podatkov z naše spletne strani in jih želijo preveriti ter vas vpisati v imenik - zadeve so namreč plačljive !

Pomembni linki:
 - Predstavitveni letak
 - Promo film
 - Splošno o sejmu


natisni stran | | dodaj med priljubljene | na vrh strani
Copyright © PRIMORSKI SEJEM d.o.o. Koper, Čevljarska 17, 6000 Koper, Slovenija, Tel.: 00386(0)5/626-02-16
Oblikovanje: Creatoor d.o.o. | Tehnična izvedba izdelava psletnih strnai