4.1.2013

1. Odprto ocenjevanje za IZBOR VINA GOSTINCEVNOVOST: 1. ODPRTO OCENJEVANJE za IZBOR VINA GOSTINCEV (tudi za NERAZSTAVLJALCE)

V sklopu 5. Mednarodnega sejma Vino, bo v času od 10. do 13. 2. potekalo tudi 1. Odprto ocenjevanje vin za Izbor vina gostincev.

Zaradi težkih gospodarskih razmer, smo se odločili, da Vam – vinarjem, poskušamo priskočiti na pomoč ter čim bolj optimizirati stroške nastopanja in želeni sejemski učinek. Tako se na ocenjevanje vina lahko prijavite VSI vinarji, tudi tisti, ki na sejmu ne boste razstavljali.

Vina bodo ocenjevali gostinci iz različnih slovenskih regij v času sejma. Pri ocenjevanju sodelujejo tudi povabljeni gostinci iz tujine, s čimer je ocenjevanje pridobilo na mednarodni veljavi !

Omogočeno ocenjevanje vina za vinarje – nerazstavljalce je pomembna in pozitivna novost na slovenskih sejmih, ki s seboj prinaša poslovno priložnost. Stroški razstavljanja v recesiji za marsikaterega vinarja predstavljajo prevelik zalogaj, zato sodelovanje na odprtem ocenjevanju vin predstavlja odlično rešitev, da VINAR na tržišču ostaja prisoten in viden.

Prijavnico za 1. Odprto ocenjevanje za Izbor vina gostincev najdete na spletni strani - povezava

Za vse dodatne informacije smo vam na voljo na spodnjem kontaktu.

Vzemite našo gesto kot prijateljsko roko pomoči in izkoristite ponujeno priložnost!Lep pozdrav!

Nives Bartolič
Direktor projekta 

natisni stran | | dodaj med priljubljene | na vrh strani
Copyright © PRIMORSKI SEJEM d.o.o. Koper, Čevljarska 17, 6000 Koper, Slovenija, Tel.: 00386(0)5/626-02-16
Oblikovanje: Creatoor d.o.o. | Tehnična izvedba izdelava psletnih strnai