9.11.2014

STROKOVNI PROGRAM dobiva svojo podobo



z veseljem vas obveščamo, da ima STROKOVNI PROGRAM za prihodnji sejem GASTexpo 2015 že svojo podobo !

Le ta je bogatejši in kvalitetnejši kot zadnja leta. Navajamo nosilne naslove - več je dostopno na POVEZAVI

Delovni seznam strokovnega programa:
- Delavnice IZDELAVE SLADOLEDA v organizaciji CARPIGANI Gelato University
- SLAŠČIČARSKE delavnice La GANACHE
- Izvedba ŠOLE PIZZE
- Delavnice BIO KUHINJE, priprava VEGETARIJANSKIH in VEGANSKIH jedi
- 5. Odprto Prvenstvo Slovenije v IZDELAVI SLADOLEDA
- 3. Mednarodno prvenstvo Slovenije v IZDELAVI PIZZE
- 2. Tekmovanje KUHARJEV v pripravi NAJ JEDI SLO gostiln in restavracij
- NAGRADA JAKOB 2015 – v izvedbi sejma Alpe Adria


POVABILO K SODELOVANJU - v kolikor v kateri izmed tematik programa vidite svoj poslovni interes nas o tem obvestite, da vskladimo možnosti sodelovanja.

REZERVACIJA LOKACIJE - razporejanje razstavljalcev po dvoranah je že v polnem teku zato prosimo vse zainteresirane, da se nam čimprej oglasijo za zagotovitev čimugodnejše lokacije.

Do prihodnjič



Lep pozdrav,

Matjaž Turk
Director


natisni stran | | dodaj med priljubljene | na vrh strani
Copyright © PRIMORSKI SEJEM d.o.o. Koper, Čevljarska 17, 6000 Koper, Slovenija, Tel.: 00386(0)5/626-02-16
Oblikovanje: Creatoor d.o.o. | Tehnična izvedba izdelava psletnih strnai