15.12.2014

Razpis za 5. Mednarodno prvenstvo Slovenije v izdelavi SLADOLEDA



Odvijalo se bo pod okriljem CARPIGIANO Gelato University v PETEK, 30.1. 2015. Prijave so že možne !

Tekmovanje po potekalo pod okriljem CARPIGIANO Gelato University. Sodelovalo bo tudi Duštvo kuharjev in slaščičarjev Slovenije in eden najboljših italijanskih slaščičarjev g. Salvatore de Riso, član Accademia Maestri Pasticcieri Italiani, najboljši italijanski slaščičar v letih 2010/2011 in kralj panetona 2014.

Prijavijo se lahko vsi slaščičarji/sladoledarji, ki imajo lasten lokal za proizvodnjo sladoleda v Sloveniji in tujini.

Izbran OKUS: BELA KAVA.

Število mest je omejeno !

Prijava na tekmovanje – POVEZAVA
natisni stran | | dodaj med priljubljene | na vrh strani
Copyright © PRIMORSKI SEJEM d.o.o. Koper, Čevljarska 17, 6000 Koper, Slovenija, Tel.: 00386(0)5/626-02-16
Oblikovanje: Creatoor d.o.o. | Tehnična izvedba izdelava psletnih strnai