29.1.2015

Želite poizkusiti PIZZO najboljšega med najboljšimi ?!3. Mednarodno prvenstvo Slovenije v IZDELAVI PIZZE : Ena vrste pice, 13 mojstrov, 13 različnih receptov za testov – in en zmagovalec.


Na 3. Mednarodnem prvenstvu Slovenije v IZDELAVI PIZZE se bo danes pomerilo 13 udeležencev iz Slovenije in tujine. Tekmovalci bodo s seboj prinesli znanje in testo, svoje mojstrstvo bodo pokazali pri pripravi pizze margherite in pizze, katero bodo pripravil po lastnem izboru, ob naboru živil, ki jim bodo na razpolago na tekmovalnem mestu.

 

Ena vrste pizze, 13 mojstrov, 13 različnih receptov za testo.


Če ste ljubitelji pizze, če uživate ob degustiranju, potem se nam pridružite v četrtek, 29. januarja 2015  na »Sejmu Okusov GASTexpo« med 10. in 19. uro. Tekmovalce boste lahko spodbujali, na koncu pa tudi poizkusili njihove pizze.

 

Čeprav je za pripravo preproste pizze potrebno le malo sestavin, pa se skrivnost v njihovem pravilnem razmerju in pripravi testa. Torej jutri na sejem, če želite poskusiti pizzo najboljšega picopeka v Sloveniji in ob tem poiskati kombinacijo, ki najbolje zadovolji vaš okus.


3. Mednarodno prvenstvo Slovenije v IZDELAVI PIZZE se bo odvijalo pod vodstvom novo ustanovljenega Društva picopekov v sodelovanju z društvom kuharjev in slaščičarjev Slovenije in pod okriljem priznane Akademije picopekov iz Italije s svojim najvidnejšim članom trikratnim svetovnim prvakom v izdelavi pizze g. Gianni Calaon-om.


Vjudno vabljeni!


natisni stran | | dodaj med priljubljene | na vrh strani
Copyright © PRIMORSKI SEJEM d.o.o. Koper, Čevljarska 17, 6000 Koper, Slovenija, Tel.: 00386(0)5/626-02-16
Oblikovanje: Creatoor d.o.o. | Tehnična izvedba izdelava psletnih strnai