28.1.2015

SLAŠČIČARSKE delavnice La GANACHE



Slaščičarskega mojstra Naserja Gashija smo spremljali pri pripravi čokoladnega suffleeja. Prijazno nam je zaupal nekaj nasvetov na kaj moramo biti pozorni pri pripravi le tega. Brezplačno delavnico je obiskalo veliko ljubiteljev čokoladnih slaščic, ki so nestrpno čakali, da bodo soufflee lahko pripravili tudi sami. Z izvedbo delavnice in pridobljenim novim znanjem so bili zelo zadovoljni in obljubili, da se prihodnje leto ponovno vidimo.


V popoldanskih urah je kulinarični mojster vodil še plačljivo delavnico MACRONSI. Udeležile so se je ljubiteljske slaščičarke, ki so pridno poslušale vsak napotek strokovnjaka. Delavnica je zadovoljila njihova pričakovanja. Prejele so tudi recept za slastno sladico in so mnenja, da jim bo tudi doma uspelo pripraviti odlične macronse. Glede na videno, nestrpno pričakujemo naslednjo delavnico mojstra francoskega slaščičarstva.

 

Oglejte si utrinke iz delavnice http://youtu.be/V0tjV49CdpM



natisni stran | | dodaj med priljubljene | na vrh strani
Copyright © PRIMORSKI SEJEM d.o.o. Koper, Čevljarska 17, 6000 Koper, Slovenija, Tel.: 00386(0)5/626-02-16
Oblikovanje: Creatoor d.o.o. | Tehnična izvedba izdelava psletnih strnai