30.1.2015

2. Tekmovanju kuharjev v pripravi NAJ JEDI SLO gostiln in restavracij_v petek, 30. januarjaKo domišljija in kreativnost ustvarita naj zgodbo na krožniku

Tekmovanju kuharjev v pripravi NAJ JEDI SLO gostiln in restavracij se je utrdilo na seznamu številnih aktivnosti v okviru sejma GASTexpo in bo potekalo v petek, 30. januarja 2015, med 10.00 - 17.00 uro. 

Tekmovalci bodo imeli pri izbiri jedi povsem proste roke, kar nam zagotavlja, da bomo lahko uživali ob pogledu na pripravo zelo raznolikih jedi. Medtem ko goste v restavraciji in gostilni zanima predvsem okus, številne tudi izgled naročene in servirane jedi, pa bo delo komisije 2. Tekmovanju kuharjev v pripravi NAJ JEDI SLO gostiln in restavracij mnogo težje.

 

Komisija ne bo pozorna le na okus, predstavitev in pripravo, ampak tudi na obdelavo živil, uporabo sodobnih kulinaričnih metod, normativov ter tudi urejenost kuhinje…

Jedi boste obiskovalci sejma lahko tudi poskusili. Zato ne zamudite priložnosti in preverite, kako ustvarjajo najboljši kuharji.

 

Prepričani smo, da boste ob ogledu tekmovanja in okušanju pripravljenih jedi ter drugih dobrot na sejmu dobili številne ideje za ustvarjanje v domači kuhinji. Ne pozabite: Ljubezen gre skozi želodec.


natisni stran | | dodaj med priljubljene | na vrh strani
Copyright © PRIMORSKI SEJEM d.o.o. Koper, Čevljarska 17, 6000 Koper, Slovenija, Tel.: 00386(0)5/626-02-16
Oblikovanje: Creatoor d.o.o. | Tehnična izvedba izdelava psletnih strnai